top of page

Elektrisk surfing på en helt ny nivå. Upplev eFoil med oss.

Glad deltagare ler mot kameran under en eFoilkurs på Smögen.

Licence To Fly

Första gången? Det här är kursen för dig!

 

Välkommen till en oförglömlig resa ovanför vattenytan och ett fantastiskt äventyr på eFoil – en upplevelse som inte bara ger dig 90 minuters ren glädje på vattnet, utan också en känsla av total frihet. Kursen Licence To Fly är något utöver det vanliga och en känsla du aldrig tidigare upplevt.

Med våra erfarna och passionerade instruktörer vid din sida kommer du känna dig trygg och guidad genom hela upplevelsen. Vår expertis sträcker sig från grundläggande till avancerade tekniker, och vi är hängivna att hjälpa dig uppnå din fulla potential på brädan, oavsett tidigare erfarenhet. Under de 90 minuterna i vattnet kommer du att få låna en bra våtdräkt och en bekväm flytväst, för att säkerställa din komfort och säkerhet.

Kursen är anpassad för att kunna delas med en vän, där ni tillsammans kan dela på tiden i vattnet. För de som väljer att bara titta på, följer alltid kursen från nära håll via vår följebåt eller närliggande bergsklippa.

Vi gör allt för att skapa nya minnen för livet. Boka din plats idag och upplev eFoil tillsammans med oss.

Privatperson: 2500kr inkl. moms

Företag: 2500kr exkl. moms

JOIN THE FAMILY

Håll dig uppdaterad kring nyheter, kampanjer, tips m.m.

FÖLJ OSS
  • TikTok
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube

Tack!

Kundomdömen

Väldigt bra ordnat. Mycket trevligt bemötade. Fantastiskt miljö. Toppbetyg på allt.

Mårten

Kursdeltagare

Hur roligt som helst! Mycket bra och lättsamma instruktörer som lärde ut väldigt bra. Precis så härligt som man kan föreställa sig, om inte ännu bättre! Rekommenderar till alla som är sugna! Varför har vi inte testat tidigare!?

Hanna

Kursdeltagare

Trevligt och proffsigt bemötande, bra ordnat, bra grejer, omhändertagande, peppande och sist men inte minst otroligt roligt.

Calle

Kursdeltagare

Lifestylebild på en eFoil Sweden-instruktör som surfar i solnedgången
två personer skrattar under en eFoilkurs på Smögen.
Produktbild i solnedgång på en eFoilvinge med propeller från Liftfoils i Stockholm..

Event

Det mest prisvärda alternativet för sällskap på fler än två personer. Vi anpassar kurser och helhetsupplevelser efter önskemål för kompisgäng, företagsevent, kick-off, team building, svensexa eller möhippa.

Pris på förfrågan.

Licence To Fly

Första gången? Det här är kursen för dig! En ca 90 min kurs som omfattar genomgång på land följt av minst en timme aktiv surftid med instruktör. Här kommer du garanterat få tillräckligt med kunskap för att kunna flyga på vattnet. Passar även att dela på två personer som då delar på tiden. Våtdräkt och flytväst ingår.

Privatperson: 2500kr inkl. moms

Företag: 2500kr exkl. moms

Fly More

Good times? För dig som får mersmak efter första kursen så hjälper vi dig att flyga längre, högre och snabbare till ett reducerat pris. Våtdräkt och flytväst ingår som vanligt. En laddning på minst en timme beroende på vikt, körsätt och vilken bräda du väljer att surfa på.

Privatperson: 2000kr inkl. moms

Företag: 2000kr exkl. moms

bottom of page