top of page

LIFT MORE, SPEND LESS

Upptäck LIFT3 F

TVÅ FÄRGER

LIFT3 F presenteras i två färger för 2024.

Glacier Blue och Whisper Green.

JOIN THE FAMILY

Håll dig uppdaterad kring nyheter, kampanjer, tips m.m.

FÖLJ OSS
  • TikTok
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube

Tack!

Varje batteri från Liftfoils är konstruerat för att ge dig maximal prestanda och tillförlitlighet under alla väderförhållanden. Med sin kompakta design, uppdaterade ergonomiska detaljer och förlängda åktid kan du förvänta dig absoluta toppen av modern batteriteknik.

Energi för obegränsad surf.

Batteri

Välj rätt batteri för dina behov

Gen4 Light battery. Ett lättviktsbatteri som är perfekt för kortare sessions eller om du vill kunna surfa så lekfullt som möjligt. Det väger ca 4 kilo mindre än Full Range-batteriet, vilket gör det enklare att transportera din eFoil. Varar upp till 60 min beroende på vikt, körsätt och hastighet och ger en fantastisk surfkänsla i och med sin låga vikt. 

Gen4 Full Range battery. För dig som vill få ut maximalt av din surfupplevelse, med upp till 2,5 timmars åktid. Perfekt för längre äventyr eller för dig som vill utforska mer.

Upplev glädjen, enkelheten och tillgängligheten. LIFT3 F är vårt mest prisvärda alternativ som öppnar dörrarna till världen av eFoil-surfing för fler än någonsin tidigare. Glasfiberbrädor i högsta kvalitet med fantastisk stabilitet och prestanda till ett förmånligt pris.

Allt för den bästa surfupplevelsen.

Allt för den bästasurfupplevelsen.

LIFT3 F 4'9

En favorit hos oss. Perfekta brädan för dig som vill ha lite av båda världar, action och cruise. Enkel att lära sig på.

LIFT3 F 5'4

Väldigt stabil och enkel att lära sig på. En bräda för hela familjen, oavsett nivå.

Två storlekar, oändliga möjligheter.

Upplev en oöverträffad eFoil-känsla, oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren surfare. LIFT3 F finns tillgänglig i våra två mest populära storlekar, 4'9 och 5'4. 

Storlekar

Kolfibervingar som ger dig allt du behöver för att ta din foiling till nya höjder. Med maximal surfkänsla, stabilitet och effektivitet kan du surfa längre, snabbare och med mer kontroll än någonsin tidigare.

Den ultimata frihetskänslan.

Konfigurera din eFoil idag

Nya features, magisk surfkänsla.

Ny propeller

För första gången introducerar vi FRP-propellern. Tillverkad i fiberförstärkt polymer, med en ny avsmalnande, konisk propellerdesign. Ökad effektivitet, minskat motstånd i vattnet och dämpade vibrationer gör att du nu flyger längre och smidigare än tidigare. 

Glasfiber

LIFT3 F är byggd i glasfiber i samma höga kvalitet som tidigare. Materialet tillverkas i en unik glasfiberblandning - små glasfibertrådar som smälts ner till ett mycket slitstarkt och robust material. 

Ny mast

Nya LIFT3 F kommer med en noggrant bearbetad aluminiummast, vilket är ett mycket stabilt, följsamt och lättåkt alternativ för nya surfare.

Design

LIFT3F är designad i samma form som LIFT4, vilket gör att du kan känna dig trygg i att surfkänslan är densamma.

bottom of page