top of page

LIFT MORE, SPEND LESS

Nya LIFT3 F

Produktbild på LIFT3 F Iceberg Blue
LIFT3 F Sunset Peach

TVÅ NYA FÄRGER

LIFT3 F presenteras i två nya färger till 2023 lineup.

Iceberg Blue och Sunset Peach.

Allt för den bästa surfupplevelsen.

JOIN THE FAMILY

Håll dig uppdaterad kring nyheter, kampanjer, tips m.m.

FÖLJ OSS
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube

Tack!

GLASFIBER.

LIFT3 F är byggd i glasfiber i samma höga kvalitet som tidigare. Materialet tillverkas i en unik glasfiberblandning - små glasfibertrådar som smälts ner till ett mycket slitstarkt och robust material. 

LIFT3 F aluminiummast

NY MAST.

Nya LIFT3 F kommer med en noggrant bearbetad aluminiummast, vilket är ett mycket stabilt, följsamt och lättåkt alternativ för nya surfare.

Lift FRP-Propeller från sidan

NY PROPELLER.

För första gången introducerar vi FRP-propellern. Tillverkad i fiberförstärkt polymer, med en ny avsmalnande, konisk propellerdesign. Ökad effektivitet, minskat motstånd i vattnet och dämpade vibrationer gör att du nu flyger längre och smidigare än tidigare. 

Produktbild på LIFT3 F Iceberg Blue snett bakifrån

BATTERI.

Light Battery Gen3 är ett lättare och mer prisvärt alternativ för LIFT3. Varar upp till 60 min beroende på vikt, körsätt och hastighet och ger en fantastisk surfkänsla i och med sin låga vikt. 

Full Range Battery Gen3 är för dig som vill få ut maximalt av din surfupplevelse. Utforska nya platser eller dela upplevelsen med dina vänner, med en åktid på upp till 120 min.

Lift eFoil Batteri

TVÅ STORLEKAR.

4'9" - En favorit hos oss. Perfekta brädan för dig som vill ha lite av båda världar, action och cruise. Enkel att lära sig på.

5'4" - Väldigt stabil och enkel att lära sig på. En bräda för hela familjen, oavsett nivå. 

bottom of page