top of page

Upptäck nya Lift Blowfish: Det ultimata tillbehöret för din eFoil

Oavsett om du lär dig att foila för första gången eller om du är van surfare kan du räkna med episka sessions och oförglömliga minnen. Vi introducerar Lift Blowfish.
För nybörjare och erfarna surfare

Blowfish är inte bara ett tillbehör till din Lift eFoil - det är nyckeln till en helt ny värld av vattenäventyr. Med sin extra flytkraft ger Blowfish nybörjare chansen att lära sig eFoiling med självförtroende och rätt teknik. För de mer erfarna åkarna förvandlar Blowfish inte bara din bräda till en mångsidig eFoil, den fungerar också som en uppblåsbar plattform för olika typer av aktiviteter.


Produktbild på Blowfish från Liftfoils

Allt-I-Ett-Lösningen för en bra eFoil-upplevelse

Blowfish fästs runt brädan och skapar en bredare plattform med mer volym. Detta ger ökad stabilitet, perfekt för nybörjare som vill lära sig att foiling. Den extra flytkraften gör det också bekvämare för längre turer och för användare med tyngre vikt, eller för den som vill kunna köra flera samtidigt.


Mångsidig användning

Blowfish öppnar upp en värld av nya möjligheter. Den förvandlar brädan till en stabil plattform för fiske, snorkling eller att ta med familj och husdjur på en session.Enkelt att lära sig

Med förbättrad flytkraft och extra handtag erbjuder Blowfish en säkrare, enklare inlärningskurva. Tack vare dess extra flytkraft ger Blowfish nya åkare möjlighet att välja en bräda som de kan växa in i, vilket hjälper alla att lära sig foila med självförtroende och rätt teknik, oavsett ålder eller tidigare erfarenhet.


Enkel transport och förvaring:

Blowfish är lätt att blåsa upp och tömma, och den kompakta designen gör den enkel att transportera i den medföljande ryggsäcken. Oavsett var ditt eFoilingäventyr tar dig, kan du enkelt ta med dig din Blowfish.


Kompatibilitet och tillgänglighet

Blowfish är kompatibel med LIFT4, LIFT3 och LIFT3 F i storlekarna 4'9 och 5'4.

 

Upptäck Lift Blowfish hos oss:


Comments


JOIN THE FAMILY

Håll dig uppdaterad kring nyheter, kampanjer, tips m.m.

FÖLJ OSS
  • TikTok
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube

Tack!

bottom of page