top of page
Omslagsbild för LIFT4 eFoil

Från tyst till nästintill ljudlöst.

Introducerar LIFT4

En game changer.

Längre åktid

En ny, mer avancerad batteriteknologi och ett nytt BMS i Generation 4 gör att du nu surfar upp till 2.5h med Full Range Battery med en laddningstid på under 50 min. För Light Battery surfar du upp till 100 min och laddar upp det på bara 30 min.

Förbättrad prestanda

Vi introducerar LIFT4 e-Box med Lifts Quiet Ride-technology. Reducerat motorljud och mer avancerad teknik i elektroniken gör nu LIFT4 till den tystaste brädan på marknaden. Bli ett med naturen och upplev friheten att glida fram på havet nästintill ljudlöst. 

Förfinade detaljer

LIFT4 har många detaljer som är uppdaterade baserat på feedback från över 15 000 ambassadörer för Lift runt om i världen. Batteriet har ett nytt och mer robust hus med gummidetaljer för extra skydd och bättre ergonomi. Låset till luckan har en ny design i kolfiber som tar bort undertryck som skapas när luckan är stängd och handkontrollen har nu fler dataalternativ än tidigare för en säkrare och bättre surfupplevelse.

Ny Wing Lineup

LIFT4 lanseras med nya Camber Pro-frontvingar, våra smidigaste och mest följsamma vingar hittills. Camber Pro-serien är utformad för optimal surfkänsla och ge bra stabilitet vid högre hastigheter, vilket ger dig som surfar en större känsla av kontroll.

Marknadens ledande eFoil. 

Produktbild från sidan på LIFT4 4'2 svart

LIFT4 4'2

För bästa performance och känsla. Minsta brädan i lineupen ger dig en sportigare surfupplevelse och är för dig som har tidigare erfarenhet eller vill ha mer action .

Produktbild från sidan på LIFT4 4'9 Blå

LIFT4 4'9

Bästsäljare och en favorit hos våra kunder. Storleken för dig som vill kunna surfa varierat och ha möjlighet till både action och lugnare cruise.

Produktbild från sidan på LIFT4 5'4 Lime Light

LIFT4 5'4

Stabil och perfekt bräda att dela med familj och vänner. Enkel att lära sig på och ett alternativ som passar alla åldrar och storlekar.

JOIN THE FAMILY

Håll dig uppdaterad kring nyheter, kampanjer, tips m.m.

FÖLJ OSS
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube

Tack!

bottom of page