top of page

Introducerar LIFT4

Från tyst till nästintill ljudlöst. Vi introducerar LIFT4, marknadens ledande eFoil.LIFT4 eFoil är den senaste och mest avancerade generationen av Lift Foils populära eFoil. Den nya teknologin har gjort det möjligt att göra förbättringar inom flera områden, inklusive längre åktid, förbättrad prestanda och förfinade detaljer. Allt för en bättre surfupplevelse.

En game changer

Längre åktid är en av de mest eftertraktade funktionerna i en eFoil-bräda. Med den nya, avancerade batteriteknologin i LIFT4 eFoil kan du nu surfa upp till 2,5 timmar med Full Range Battery på en enda laddning, vilket är betydligt längre än tidigare generationer. För Light Battery kan du surfa upp till 100 minuter och ladda upp det på bara 30 minuter, vilket är idealiskt för kortare surf sessions.


Förbättrad prestanda är en annan viktig funktion för LIFT4 eFoil. En ny teknik i elektroniken, Lifts Quiet Ride, minskar motorljudet och gör den till den tystaste brädan på marknaden. Detta gör det möjligt att uppleva friheten att glida fram på havet nästintill ljudlöst och komma närmare naturen.Över 15000 ambassadörer har sagt sittLIFT4 eFoil har också uppdaterade detaljer som är baserade på feedback från över 15 000 ambassadörer för Lift runt om i världen. Batteriet har nu ett mer robust och ergonomiskt hus med gummidetaljer för extra skydd. Låset till luckan har också en ny kolfiberdesign som eliminerar undertryck som skapas när luckan är stängd. Handkontrollen har nu fler dataalternativ än tidigare för en säkrare och bättre surfupplevelse.
Camber Wing Lineup


En annan betydande feature för LIFT4 eFoil är den nya vingserien Camber Pro. Med den nya Camber Pro-frontvingen får du en optimal surfkänsla och bra stabilitet vid högre hastigheter, vilket ger dig som surfar en större känsla av kontroll. Camber Pro-serien är smidigare och mer följsam än någonsin tidigare.

  • Camber 160 - En snabb vinge anpassad för lättare åkare som vill ha en sportig känsla.

  • Camber 210 - En väl avvägd vinge med minskad camber som möjliggör enkel manövrering genom svängar och hantering av höga hastigheter utan problem. Den är lämplig för alla storlekar av eFoil-brädor och ger en utmärkt åkupplevelse.

  • Camber 270 - Största vingen i Camber-serien, vilket ger en smidig surfupplevelse för de som vill åka i lägre hastigheter och njuta av perfekta, mjuka svängar på vattnet.

Sommarens roligaste upplevelse


LIFT4 eFoil är utan tvekan en game changer på marknaden. Med sin längre åktid, förbättrade prestanda och finare detaljer har den blivit den mest eftertraktade brädan på marknaden. Dessutom har en ny Wing Lineup ytterligare förbättrat surfupplevelsen och gjort det möjligt för surfare att uppleva havet på ett sätt som aldrig tidigare varit möjligt. Om du vill uppleva friheten att glida fram på havet nästintill ljudlöst är LIFT4 eFoil definitivt den bräda som du letar efter.


Comments


JOIN THE FAMILY

Håll dig uppdaterad kring nyheter, kampanjer, tips m.m.

FÖLJ OSS
  • TikTok
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube

Tack!

bottom of page