top of page

Upptäck Elite Hand Controller

När det kommer till eFoiling är samspelet mellan teknik och naturen en av de mest fascinerande aspekterna. Att förena det bästa av båda världar är vad Lift har strävat efter med en av årets nyheter, Elite Hand Controller, nu kompatibel med alla Lift eFoil-generationer. Handkontrollen erbjuder inte bara fantastisk användarvänlighet, stilsäker design och hög precision, den är också utformad med en öga mot framtiden och hållbarhet. I detta inlägg dyker vi ner i detaljerna om Elite Hand Controller och hur den banar väg för en framtidssäker eFoil-upplevelse.En unik surfupplevelse - till samtliga generationer från Lift


Oavsett om du är en erfaren eFoil-entusiast eller en nybörjare som upptäcker denna sport, ger Elite Hand Controller dig en ny typ av surfupplevelse. Med dess enkla och intuitiva gränssnitt är handkontrollen redo att användas direkt ur förpackningen. Den ansluter sömlöst till din bräda via Bluetooth, vilket ger dig möjlighet att snabbt ta dig ut på vattnet och utforska. Tidigare i år var den endast kompatibel med nya LIFT4, men med en ny mjukvaruuppdatering är handkontrollen nu kompatibel med samtliga eFoils från Lift.


Närbild på en Lift Jet från Liftfoils

Anpassa din körning

En av de mest imponerande funktionerna hos Elite Hand Controller är dess exklusiva avtryckare, anpassningsbar för att passa din unika körstil. Oavsett om du föredrar stilla vatten eller är redo för äventyret i större vågor, kan du finjustera kontrollen för att uppnå det perfekta eFoil-ögonblicket.
Följ din session i realtid

Elite Hand Controller erbjuder ett innovativt användargränssnitt med GPS-funktionalitet och en högupplöst fullfärgsskärm. Du kan enkelt övervaka din nuvarande hastighet och återstående sträcka medan du surfar.

Elite Hand Controller i medföljande väska

Ett hållbart val

Lift prioriterar hållbarhet i allt de gör och Elite Hand Controller är inget undantag. Den är utrustad med ett uppladdningsbart batteri som enkelt laddas med den medföljande magnetiska USB-C-kabeln. Varje laddning ger över 10 timmars användning. 

Upptäck Lift Elite Hand Controller hos oss:

Comments


JOIN THE FAMILY

Håll dig uppdaterad kring nyheter, kampanjer, tips m.m.

FÖLJ OSS
  • TikTok
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube

Tack!

bottom of page