top of page

Introducerar Lift Jet

Lift Jet är det senaste banbrytande tillskottet i vårt sortiment. Med ett tydligt fokus på teknik, säkerhet och prestanda levererar Lift Jet en oöverträffad eFoil-upplevelse med enastående mångsidighet oavsett var du åker. Låt oss ta en närmare titt på dess främsta features.

Helt inkapslad impeller: Optimal säkerhet och effektivitet

En av Lift Jet's mest framträdande tekniska funktioner är dess helt inkapslade impeller. Designen ger ökad säkerhet och tryggare åkning på vattnet genom att eliminera risken för kontakt med rörliga delar, vilket gör den väldigt tillgänglig för yngre surfare eller nybörjare.


Närbild på en Lift Jet från Liftfoils

Optimerad design för minskat motstånd och förbättrad åkkvalitet

Lift Jet är designad för att minimera vattenmotståndet, vilket inte bara ger längre åktider utan också förbättrar åkkvaliteten. Resultatet är en upplevelse som blir mer smidig, mjukare acceleration och ger dig full kontroll över din eFoil. Se Lift Jet in action: https://www.youtube.com/watch?v=iXRxwZDEBpQ
Hållbar konstruktion för långvarig prestanda

För att säkerställa hållbarheten är Lift Jet konstruerad med både kolfiber och titanium. Denna kombination av material gör den robust och redo för äventyr i alla väder. Oavsett om du utforskar öppet hav eller stilla sjöar, kommer Lift Jet att leverera prestanda i toppklass.Enkel montering och full kompatibilitet

Lift Jet är konstruerad för att vara användarvänlig och enkel att montera. Allt nödvändigt material och tillbehör ingår, och det tar bara några minuter att montera den på din Lift eFoil. Dessutom är Lift Jet kompatibel med alla våra Lift-modeller, vilket gör den till en perfekt uppgradering till din befintliga utrustning. Är du redo att ta nästa steg?


 

Upptäck Lift Jet hos oss:

Comments


JOIN THE FAMILY

Håll dig uppdaterad kring nyheter, kampanjer, tips m.m.

FÖLJ OSS
  • TikTok
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube

Tack!

bottom of page