top of page

eFoil under Off Season

Vi tar dig med på ett äventyr bortom den vanliga surf- och sommarsäsongen. Upptäck friheten, lugnet och känslan av att kunna surfa när som helst på året.

En person surfar på eFoil under vintern

En upplevelse för alla årstider


Ett med naturen

När de flesta surfare packar ihop för vintern och väntar på våren igen, är det något magiskt med att ge sig ut på vattnet på eFoil under off season. Naturen har sin speciella charm när luften är krispig och vattnet blir kristallklart. Lugnet och stillheten är något alldeles speciellt i jämförelse med sommaren, du upplever naturens förändning och får upptäcka havet från nya perspektiv ingen annan än du tar del av. Varje session blir minnsevärd.


Surfa när du vill, var du vill

Med eFoil har du friheten att välja när du vill surfa. Oavsett om det är en solig vårdag, en kylig höstkväll eller en tyst vintermorgon, är varje tidpunkt rätt för ditt äventyr. Du behöver aldrig vänta på "rätt" vind eller fånga "rätt" våg.

 

Välj rätt utrustning


När du ger dig ut på surfingäventyr under hösten eller vintern är rätt utrustning avgörande för att hålla dig varm och säker i de kyliga vattnen. Du vill kunna fokusera 100% på surfingen och inte behöva avsluta sin session tidigare för att du fryser. En av de viktigaste komponenterna av din utrustning är din våtdräkt. Att välja en våtdräkt som är varm, isolerande och i bra material är kritiskt för att kunna njuta av din session till fullo.


  • Det finns olika typer av våtdräkter att välja mellan, så se till att du investerar i en som är speciellt utformad för kallare vatten. Under vintern surfar vi majoriteten med vår Oneill Pshyco Tech 6/4, som är en varm våtdräkt med svetsade sömmar och integrerad huva, optimal för att kunna ligga i vattnet under kallare perioder. De svetsade sömmarna gör våtdräkten i stort sett helt tät vilket innebär att du håller dig varm och torr på insidan. Dessutom är den smidig med bra stretch vilket är en förutsättning för en bra surfupplevelse.


Produktbild på en vintervåtdräkt från eFoil Sweden

  • Förutom en varm våtdräkt är handskar och skor också viktiga för surfing under höst och vinter. Dessa tillbehör hjälper till att hålla dina händer och fötter varma och skyddade från det kalla vattnet. Vi har olika typer av handskar och skor i vår shop som är speciellt utformade för höst- och vintersurfing. Vi surfar så länge vi kan med 1,5mm handskar för bästa rörlighet, tillsammans med ett par 5mm skor. Önskar vi varmare handskar när temperaturen är under 5°C växlar vi oftast till 5mm. Har du svårt att välja eller har frågor kring vårt utbud? Kontakta oss så hjälper vi dig!Upptäck vårt sortiment av utrustning: https://www.efoilsweden.se/shopInspireras av en av våra sessions från förra året.


Comments


JOIN THE FAMILY

Håll dig uppdaterad kring nyheter, kampanjer, tips m.m.

FÖLJ OSS
  • TikTok
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube

Tack!

bottom of page